Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ny elektronisk barnehageportal i drift fra 19.juni 2015

Søknadssenteret for barnehageplasser er stengt i tida 30.04. - 19.06.15

F o m 19. juni 2015 går Sør-Varanger kommune over til et nytt fullelektronisk opptakssystem for barnehagene. Dette innebærer at de som skal søke om barnehageplass eller bytte av barnehageplass, skal gjøre dette via den nye «Barnehageportalen».

De som allerede har søkt barnehageplass innen 29. april,  blir vurdert ved siste supplerende opptak, før nytt system tar i bruk. Opptaket blir foretatt før 1. mai. De som står igjen på ventelisten pr. 15. mai, vil motta brev med beskjed om at de må søke på nytt i det nye systemet.

De som ikke har søkt om barnehageplass innen 29. april, må vente med å sende inn søknad til den nye «Barnehageportalen» er på plass, 19. juni 2015. Det vil ikke bli foretatt noe opptak i perioden etter siste opptak i slutten av april og frem til 19. juni.

F o m 19. juni 2015 skal all aktivitet rundt plass i barnehage, dvs. søke om plass, endre plass eller si opp plass, foregå elektronisk i den nye «Barnehageportalen». Man vil, ved innlogging, ha tilgang til «Min side». Her kan man endre adresse, telefonnummer/e-postadresse, m.m.
Innlogging vil skje ved bruk av ID-porten (MinID eller BankID). For mer informasjon om ID-porten, se http://eid.difi.no/.

Eventuelle spørsmål kan rettes til enhetsleder for barnehager, Eva Johanne Johnsen

tlf. 78 97 74 41 eller mail ejj@svk.no

Språk Norsk - Norwegian