Selvhjelp til deg som har det vanskelig nå under Koronakrisen

Vi i Psykisk helse bruker til daglig noe som heter Assistert Selvhjelp. Det er ett nettbasert program som kan hjelpe med mange psykiske vansker. I forbindelse med korona epidemien har vi i samarbeid med leverandøren fått tilgang til en side tilpasset vanlige problemer mange sliter med nå.

Du finner denne hjelpen ved å klikke på bildet under. Der finner du også link til hvordan du enkelt kommer i kontakt med oss i Psykisk helse og rus!

assistert selvhjelp.png

Andre ressurser til selvhjelp

Viktige telefoner
hjelpetelefoner.png
 

Nyttige nettsider

  • https://www.hjelptilhjelp.no/ - Norges mest komplette nettside om psykisk helse. Oversikt over hjelpetilbud, kurs, informasjon og verktøy til å hjelpe seg selv.

  • ung.no - Det offentliges informasjonskanal for ungdom. Helseinformasjonstjeneste. Spørsmål-svar, temasider. Drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

  • korspahalsen.no - For de som er under 19 år. Røde Kors sin telefon-, chat-, mail-, og forumtjeneste.

  • barsnakk.no - For dem som har foreldre/noen man bryr seg om med rusproblemer.  Barn som pårørende tilbud drevet av BAR. De har også en chat.

  • hjelpelinjen.no - For alle spilleavhengige og deres pårørende. Samarbeid mellom Lotteritilsynet og Sykehuset Innlandet HF Sanderud.

  • https://sehelemeg.no/ - Et læringsprogram om psykose og hva som kan hjelpe.

  • https://folelseskompasset.no/ - En side for alle som ønsker å lære om følelser, bli kjent med sine egne følelser og finne ut hva man selv trenger. Siden har også mange nyttige filmer og oppgaver.

 

Her finner du oss

bilde2nett.png

Besøksadresse: Hansveggers vei 20, 9900 Kirkenes

Postadresse: Postboks 406, 9915 Kirkenes