Foredragskvelden på Grenselandmuseet er bare en del av markeringa i forbindelse md Verdensdagen for psykisk  helse, som i Sør-Varanger går over når ei uke med ulike arranmgement. Tema for årets uke er "Ungdom viser vei"- og tar for seg arbeid, utdanning og psykisk helse.

Ansatte i Sør-Varanger kommune får torsdag tilbud om å høre foredraget til Marianne Borgen på Aurora kino. Ansatte på BUP, VPP og NAV er også invitert, sier Sissel Sandnes og Vibeke Melhus i kommunens psykiske helsetjeneste .

solveig sannes vibeke melhus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klokka 18 starter foredraget på museet, og i en pause blir det mulig å få kjøpt både kaffe, brus og vafler.

-Folk kan møte opp fra klokka 17.30 for å finne seg en god plass eller nyte en kopp kaffe, sier Melhus.

grenselandmuseet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foredragskvelden på Grenselandmuseet er en del av markinga for "Slutt å klage, begynn å leve" - det er faktisk mulig når du bare vet hvordan!

Unique Mind ESP Programmet ”Fra magefølelse til målrettet selvutvikling” er utviklet av Deborah Borgen.

Forskningsresultater gjort på programmet viser et stort sprang innen bevissthetstrening for en mer bærekraftig og effektiv bruk av egen hjerne. Mulighetene for en magisk hverdag ligger i en bevisst utvikling av oss selv. Kort sagt betyr "Magisk hverdag" å bevare en indre ro uansett hva vi møter i vår hverdag.

 

Marianne Borgen skriver dette i en pressemelding: 

Jeg er født i 1962, og er utdannet innenfor salg og økonomi. Jeg har vært ansatt i trygdeetaten i 4 år og arbeidet 16 år i SAS. Startet min selvutvikling for 11 år siden. Dette har gitt store resultater for mitt liv. Startet som instruktør januar 2003. Tema for foredrag: Hvor ble det av gleden til livet mitt? Hvor ble det av mestringsfølelsen og selvtilliten min? Hvordan hente frem mine evner/talenter? Hvordan kan jeg få engasjement og glød i hverdagen min?