Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
20. mars kl. 12:58

Reiseråd til de som ønsker å komme hjem til påske eller tidligere

Kommunelegen fraråder all reise til Sør-Varanger fra og med i dag og til over påske. Dette betyr at du som opprinnelig kommer fra Kirkenes og har lagt planer om å komme hit bes om å utsette dette til nærmere beskjed.

les mer ... clear
error_outline
17. mars kl. 09:32

​Unngå nærkontakt, vask hendene, hold deg hjemme hvis du kan!

Vi er nå i en fase hvor vi vet det finnes spredning av Koronaviruset. Derfor skal alle som er syke med luftveissymptomer holde seg hjemme for å unngå å smitte til andre i inntil 2 dager etter at du føler deg frisk. Dette gjør vi for å beskytte de mest sårbare i samfunnet.

les mer ... clear

Tilskudd til utvikling

Flyktningtjensten er innvilget midler fra IMDi og BUFdir

Flyktningtjensten har søkt og fått innvilget midler til forprosjektet: Arbeidsretting av introduksjonsprogrammet – inneholder introprogrammet i Sør-Varanger tilstrekkelig med kvalifiserende virkemidler? Integrerings- og mangfoldsdirektoratet har innvilget kr 100 000 til arbeidet i 2018.

 

​Barne,- ungdoms og familiedirektoratet har innvilget kr 750 000 over 4 år til foreldrestøttende tiltak i flyktningtjenesten.  Dette skal brukes til ICDP- grupper og kompetanseheving (International Child Development Programme) som er en metode for å veilede foreldre med minoritetsbakgrunn. Flyktningtjenesten og Familevernkontoret i Øst-Finnmark fortsetter samarbeidet om foreldestøtte og planleggingen av  den videre opplæringen.

Skjema

Språk Norsk - Norwegian