Onsdag 23.november var det foreldrekveld og kunst-utstilling ved Oppvekstsenteret på Skogfoss. Som vanlig var det kjempebra oppmøte; med stort og smått var  mellom 60 og 70 personer tilstede. Alle barna i barnehagen og elevene på skolen hadde produsert ulike typer kunst, som ble stilt ut rundt om på senteret.foreldrekveld skogfoss 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I barnehagen hadde de laget ferdig bidraget til barnekunstutstillinga 2012 og de hadde ulike produkter om dyr i skogen som er deres tema dette året. På skolen hadde elevene laget tekster til naturbilder som power-point-presentasjon. Vinduene var dekorert med post-it-kunst, fra matematikken hadde de laget ei hylle om geometri, fotografier av elevene var på ulike måter satt sammen til det nesten ugjenkjennelige, de hadde produsert tegninger og tekster fra reinsamlinga de var på i forrige uke og tegninger av bygninger fra Namdalen hvor vi var tidligere i høst.Gipsmasker og plastelina-reinsdyr var også stilt ut.

 foreldrek ( 18)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved ankomst fikk foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og søsken servert ”champagne og kanapèer” – eplejuice og kjeks med ost og frukt – som seg hør og bør på kunst-utstilling.

skogfoss foreldrekveld 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utover kvelden opptrådte barnehage-barn og elever i 1.-4.klasse sammen med en finsk sang om reven og en sang om rypa. De yngste elevene fremførte en engelsk og en samisk regle og to finske sanger, som alle handla om ting de har lært i undervisninga.

kulturskolen på besøk skogfoss

Mens alle spiste kaker og drakk saft og kaffe spilte to av kulturskole-elevene, under ledelse av kulturskole-lærer Kjærand, et par låter på kornett. Hele kvelden var gymsalen åpen, slik at de som hadde behov for mer action enn kunst, kunne utfolde seg der. Det var populært.