Svein H. Sørensen var en tydelig stolt gallerisjef da han kunne presentere ikke mindre enn to utstillinger på en gang. Trygve Sotkajärvi døde 22 år gammel, men hadde allerede da en betydelig produksjon bak seg. Ikke mindre enn 34 bilder er nå utstilt på Galleri Pasvik.

Sørensen var også stolt over å kunne vise fram utstillinga "Sør-Varanger i bilder", ei utstilling med 28 bilder av ulike lokale og nasjonale størrelser med Sør-Varanger som motiv.

Etter presentasjonen av utstillingene kunne Arne Wikan på vegne av styret i Svanvik Næringsbygg overrekke 8 bilder fra ei tidligere utstilling til biblioteksjef Vidar Lund. Næringslivet og foreninger i Pasvikdalen har samla penger til innkjøp av utsmykning på bibliotekfilialen.

Programmet var ikke slutt med dette. Svein H. Sørensen kunne sammen med Bente Beddari og Karl Eivind Bordi varte opp med Pasviktoner. Det er en levende folkemusikktradisjon i Pasvikdalen, og den ble presentert på en livfull og spirituell måte gjennom foredrag, levende musikk og opptak.

De over 100 frammøtte satte stor pris på hele arrangementet, og takka for en kulturfylt formiddag med stormende applaus etter at konserten var ferdig!