Sør-Varanger Bedriftshelsetjeneste er den niende bedriften i Sør-Varanger som blir sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi gratulerer!

Miljøfyrtårn er et sertifikat som dokumenterer bedriftens miljøinnsats og viser deres samfunnsansvar. Gjennom et digitalt system får man konkrete verktøy for å jobbe målrettet med å forbedre sine miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

Sør-Varanger Bedriftshelsetjeneste er sertifisert på bakgrunn av en rekke felles kriterier angitt av Stiftelsen Miljøfyrtårn, samt flere kriterier til bedriften som leietaker. Mer informasjon om kriteriene til ulike bedrifter og bransjer finner du her: https://www.miljofyrtarn.no/avansert-sok/?finn=kriterier#resultat. Velg en bransje i nedtrekkmenyen og du får opp ulike kriterier til den enkelte bransje.

Dersom din virksomhet eller organisasjon ønsker å bli sertifisert som Miljøfyrtårn finner dere mer informasjon om dette her: https://www.miljofyrtarn.no/virksomhet/sertifisering/slik-blir-du-sertifisert/.