Innbyggerne i Sør-Varanger kommune mottar i disse dager fakturaer for barnehage, SFO, hjemmetjenester og husleie via nytt fakturasystem. Årsaken til at vi nå bytter system er at vi ønsker en bedre og mer effektiv integrasjon med regnskapssystemet i kommunen. For våre fakuramottakere vil det ikke få annen betydning enn at fakturaen får ny lay-out, den enkelte får et nytt kundenummer og innbetalingen skal skje til et nytt kontonummer.

De av våre kunder/brukere som i dag benytter avtalegiro vil få videreført sin avtale også i det nye systemet. På grunn av tekniske løsninger må det likevel gjøres en stopp i avtalene for de fakturaene som går ut i disse dager. Vi ber derfor om at disse fakturaene betales manuelt.
 
Systemet er igangsatt for barnehage, SFO, hjemmetjenester, husleie og andre tilfeldige faktureringer. På grunn av praktiske hensyn vil ikke kommunale avgifter bli faktuerert i det nye systemet før 4. kvartal.
 
Efaktura:
Samtidig med bytte av system har vi den glede å meddele at det nå er mulig å inngå eFaktura-avtale med kommunen. Vi håper at vi på denne måten kan yte bedre service og legge enda bedre til rette for fakturabetaling for kommunens innbyggere. Mer informasjon om fremgangsmåten finner man i nettbanken. Vi gjør oppmerksom på at dersom man inngår eFaktura-avtale gjelder dette alle fakturaer knyttet til hvert enkelt kundenummer.