Nissemarsj og julelunsj på Skogfoss oppvekstsenter 16.12.11. Fra Pasviks skoger har vi fått denne hyggelige førjulssaken:

 Vi har hatt vår tradisjonelle nissemarsj 16 des. på Skogfoss. Grøt med mandel ble byttet ut til fordel for julelunsj, noe barnehagebarn, elever og alle de voksne syntes var helt greit.

skogfoss jul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er ikke mye som kan måle seg med ferske rundstykker, godt pålegg og kakao, selv ikke i disse juletider. Før lunsjen var vi på nissebesøk hos guttan på Skogfoss kraftstasjon, hos jentene på Pasvik joker og hos guttan på grensevaktstasjonen.

skogfoss skole grensestasjonen besøkes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der fremførte vi julesanger som vi har øvd på. Mottagelsen og tilbakemeldinger har vært veldig positive. Vi fikk også litt godt som vi kan kose oss med, nam nam. Etter lunsjen var det aktiviteter i gymsalen. Det er rart med det, det er alltid noen som klarer å være aktive selv om de har spist godt og er ganske mette.

Helt på slutten av dagen var det ute aktiviteter for alle. Alle nisser trenger frisk luft. Stemningen blant alle på oppvekstsentret og de vi har sunget for denne dagen har vært utrolig god.

Alle er glade for at vi får beholde skolen vår slik den er i dag, den betyr så veldig mye for svært mange.