Imponerte landslagssjefen

  GOD FØLELSE:  Kirkenesjenta Kristine K. Hagen reiser hjem med en god følelse etter debuten på j20-landslaget.

Kristine K. Hagen spilte andre omgang da Norge slo Sveits 1-0 i går og får gode tilbakemeldinger fra landslagssjefen.

Av  Magne Ek, Altaposten

 - Jeg er ikke fornøyd med det jeg gjorde på treningene i forkant av kampen, men det gikk egentlig greit i kampen, sier Alta-spiller Kristine K. Hagen som var vært med J20-landslaget til Sveits denne uka. Hun spilte de siste 45 minuttene da Norge slo Sveits 1-0 og landslagstrener Jarl Torske er fornøyd med det han fikk se av Alta-spilleren under oppholdet.

- Kristine startet litt forsiktig og famlende, noe som er naturlig når man er fersk på dette nivået, men hun hadde en fin stigning gjennom samlingen. Og den beste prestasjonen gjorde hun i kampen i går, sier han.

k hagen 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Burde scoret

Hagen mener selv hun burde sendt Norge opp i en 2-0- ledelse. - Jeg hadde spesielt én stor sjanse som jeg burde scoret på, og det irriterer meg litt at jeg ikke satte den, men jeg ble litt stresset. Men heldigvis vant vi kampen og det er det viktigste, sier hun.

Torske er fornøyd med at hun kom til målsjanser. - Det er et resultat av at hun er flink til å lukte bakromspasninger og flink til å komme i posisjon noe som er en god egenskap. Så hun får absolutt godkjent av meg selv om hun ikke satte sjansene, sier landslagssjefen.

Aktuell igjen

Han forteller at det jobbes med å få på plass en samling i Østfoldhallen i januar. - Vi ønsker et felles tiltak for J19 og J20. Kristine er absolutt høyaktuell til den samlinga, sier han. Etter det venter La Manga i januar og det store høydepunktet er VM i Usbekistan i august.

- Gjennom gode prestasjoner i januar vil hun kunne spille seg inn i troppen som reiser til La Manga. Så får vi etter hvert se på utviklingen hennes, sier Torske.

 De fleste jentene på J20-landslaget spiller i Toppserien, mens 1.divisjonsspilleren fra Alta ikke har samme treningshverdag. Derfor har landslagssjefen gitt henne noen arbeidsoppgaver.

- Hun må jobbe med den fysiske grunnmuren og vi har snakket litt om å trene med gutter for å møte tøffere motstand. Så jeg håper hun kan få tilbud om det i Alta, sier Torske før han avslutter: - Kristine kan reise hjem til Alta med en god følelse og fortsette jobben med å utvikle seg ytterligere. - Ja, jeg reiser egentlig hjem med en god følelse, sier Altas kjappe venstrekant.