Det store barneskoekoret var godt synlig fra gata da de sang og øvde Ingunn Byes ferske sang til nyskolen. Sangen får urpremiere på tittelen:  1.SKOLEDAG I NY SKOLE 05.12.11. At elevene syntes det var stas å komme på praktskolen var hevet over enhver tvil, og sjelden har undertegnede hørt barn synge så entusiastisk og frydefullt med.Også lærerne og andre tilsatte, som var tilstede, sang med og lot seg bokstevelig bevege.

sang til nyskolen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter sangøvelsen i amfiet var det duket for en meget spennende stund for klasse 1A, og anført av klassestyrer Lars Johansen og Eli Dilkestad, ble de ledet bort til et helt nytt klasserom i en helt ny skole.

 Ina Kristiansen Tøvik og David Sjøstrand var de første som fikk plass i klasserommet, helt ved vinduet, og de to var skjønt enige om at nyskolen og klasserommet var veldig flott.

david sjøstrand ina kristiansen tøvik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- På skolen e det så masse farga, både ute å inne at det blir mye flottere enn på gamleskolen, mente Ina sakkyndig. Kanskje hun falt for garderobeskapene med sine skarpe farger.

skap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David på sin side var noe mer ordknapp og mente enkelt, og greit at alt var mye bedre uten å føle sterkt for å utdype dette mer. 

karina tjulna lars johansen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle elevene har sine skap i klasserommet, og Karina Tjulna var den første som ble vist skapet med navn på. Nå tror hun det blir enklere å holde orden på sakene sine.

jubel nyskolen

Klassen samlet var så klar i sin mening at de noenlunde unisont ropte tre ganger hurra for nyskolen!!!