omvisning  5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mandag ettermiddag var ordfører Cecilie Hansen, varaordfører Tove Altadsæter og kommunes administrative ledelse på omvisning og overdragelse av den nye flotte skolen i Kirkenes.

omvisning nyskolen  2

 

 

IMPONERT: Naturfagrommet for u-skolen var blant romma som fikk mest skryt, og Kirkenes skole har et av landets desidert flotteste naturfagrom. Fra v. Prosjektansvarlig  Ivar Kaski, ordfører Cecilie Hansen, prosjektledelse i Const, Erlend Danielsen og Ronny Røtvold, direktør i Consto Hans Kristian Seterlund, rådmann Bente Larssen og varaordfører Tove Alstadsæter.

 

Anført av Ronny Røtvold og Erlend Danielsen fra hovedentreprenør Consto ble de vist rundt på rom etter rom, og superlativene haglet under denne omvisninga.

signering nyskolen

 

 

 

SIGNERT: Har har ordfører Hansen signert og overdragelsen et faktum, og alle smiler fornøyd.

 

 

 

 

 

-Jeg er nesten målløs over hvor fint det er blitt og er overbevist om at dette vil bli en god skole for våre uingdommer i overkuelig framtid, sa ordfører Cecilie Hansen, som lyttet interessert til de unike og moderne løsningene som er valgt.

Rådmann Bente Larssen lot seg også imponere, og synes skolen er blitt utrolig fin.

auditorimu

 

 

PÅ SKOLEBENKEN: Mye har forandret seg siden prosjektleder Øystein Johansen, økonomisjef Nina Bordi, rådmann Bente Larssen, ordfører Cecilie Hansen, varaordfører Tove Alstadsæter og prosjektansvarlig Ivar Kaski gikk på skolen. Dermed var det nesten med sjokkartet fryd de satte seg ei stund på den moderne stol i et auditorium.

 

 

Etter omvisninga var det klart for den formelle delen av overdragelsen, der virksomhetsleder og prosjektansvarlig Ivar Kaski og ordfører Cecilie Hansen skrev under for kommunen .

At Sør-Varanger kommune mandag fikk overdradd en av landets fineste skoler bør være hevet over enhver tvil.

Utover uka vil hjemmesiden være fylt opp med bilder fra nyskolen!