Utstilling: Finnmark

I 1. etg, finner du utstillingen "Finnmark - mer enn du tror?". Her har vi lagt fram relevant litteratur om vårt fylke, samt en del bøker fra vår egen kommune. Her kan våre besøkende turister, som kommer til Turistinformasjonen,  ta en titt på vårt utvalg, Vi gjør oppmerksom på at alle bøkene er til utlån. Vi supplerer med flere bøker etterhvert, og vi minner også om at vår flotte lokalavdeling har mange, andre gode bokperler som er til utlån. Sommertiden kan være en god anledning til å bli mere kjent med vår lokal historie.

 

I. 2. etg. har vi vår årlige, faste sommerutstilling - "Turen går til.." . Dette er en utstilling som viser fram mye av den reiselitteraturen Sør -Varanger bibliotek kan by på. Har du bestemt deg for ditt reisemål, er god forberedelse til reisen alltid lurt å ha i bakhånd. Kanskje du finner info for din reise hos oss, eller trenger du tips om mulige andre reisemål. Det er mye å velge i. Kom innom og ta en titt.

Utstilling: Turen går til

I 2.etg. finner du og vår utstilling vi har kalt "Sommergleder". Her er et utvalg av skjønnlitteratur og dvd, som ganske enkelt er perfekt når man vil slappe av i ferien!
 
 
Hvorfor ikke gjøre som danskene - "å gresse i hyllene" (som betyr å slentre rundt på biblioteket og låne det du tilfeldigvis ser i hyllene og har lyst til å låne med hjem).
  
Bruk biblioteket ditt - det gir kunnskap, glede og opplevelse!
 
God sommer ønskes fra Sør -Varanger bibliotek!