julemesse wborgen2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag hørtes toner fra julen og aktivitør og humørsprederJoseph Bantolos orgel godt bortover Lia iblanda kjente sanger som Deilig er jorden og Så går vi rundt om en enebærbusk. Enebærbusken manglet riktignok  på Utsiktens dagsentes julemesse, men lukta av pasvikfurua blanda seg med duften av pepperkaker, fattigmann og nytrekt kaffe og bidro sterkt til god julestemning på Wesselborgens storstue.

joseph spiller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen av våre mer moderne julesanger  fikk det til å rykke i dansefoten til tidligere verdensmester i veteranhopp, Nils Eriksen, og da han ba opp Beryl Borthen til dans sa den sjarmerende jarfjorddama selvsagt ja. Dermed fikk Nils vist at han ikke helt har glemt gamle kunster, selv om det nok svingte en smule mer i hans velmaktsdager. Velforjent applaus ble det på Nils etter flere danser med samme Borthen.

juledans nils eriksen

 

 

 

 

SE DER DANSER OLDEFAR: Nils Eriksen har rukket å bli oldefar, men her danser den gamle storhopperen til 18 i stil med Beryl Borthen.  

 

 

 

 

 

På ei julemesse må det være ulike produkter som bys fram for salg, ellers er det ingen julemesse. Her ser vi noen av de ansatte, som stor for salget , stolt vise fram hva brukere har produsert i løpet av året. Og det er ikke mindre enn imponerende når dette bildet ble tatt to timer etter at messa åpna !

ANSATTE JUYLEMESSE WESSELB

  

ARRANGØRER: Fra v. Merethe Dikkanen, Lill- Marit Johansen,Beryl Borthen, Silje Nysted Tønnesen, Joseph Bantelo og Eivind Rushfeldt.

 

 

 

 

 

 

I en krok for seg selv fant vi produsentene til årets julemesse på Wesselborgen med hver sin kaffekopp og noen julekaker til. De var meget fornøyd med messa, og mente ikke minst at noe av det triveligste var at det kom så mye folk på messa.

- Det viktigst er ikke å få solgt mest mulig, men at vi kan ha det hyggelig sammen nå like før jul, var arbeidslagets klare konklusjon.

UTSIKTEN DASENTER BRUKERE 

 

 

PRODUSENTENE: Frav. Rigmor Mortensen, Rigmor Johansen, Tordis Nilsen, Margit Beddari, Irene Figenschou og Bergljot Aarnes.