Hvert år går hele oppvekstsenteret (skole og barnehage) nissemarsj rundt i nærmiljøet og synger julesanger før vi samles og spiser nissegrøt. Det er bestandig spennende å se hvem som finner mandelen! Under ser vi Silje Dørmænen Broks gjøre klar grøten i ei god gammeldags keramikkbolle.

grøt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

grøtkoking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 I dag synes vi at vi har en ekstra god grunn til å feire, da kommunestyret har bestemt at skolen ikke skal legges ned 1. januar 2012. Vi er klare over at det blir en skolestrukturdebatt på nyåret, men da skal det heldigvis ses på hele strukturen, ikke bare bygdeskolene. Selv om mørketida er over oss, ble hverdagen straks mye lysere og vi kan ta juleferie i godt humør. Vi har juleavslutning på tirsdag, hvor elevene fremfører sanger, vers og skuespill.

Regner med at det blir fullt hus i år også, bygdefolket er skikkelig flink til å stille opp når det arrangeres noe på skolen. De ansatte på Bøkfjord oppvekstsenter ønsker alle kommunestyrerepresentantene og alle innbyggerne i kommunen en riktig God Jul og et Godt Nytt År!