Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

STANDARD ABONNEMENTSVILKÅR FOR VANN OG AVLØP

Kommunestyret har i møte 23. mars 2014 vedtatt at "Standard abonnmentsvilkår for vann og avløp". skal gjøres gjeldende for Sør-Varanger kommune. Vilkårene består av Administrative bestemmelser og Teknisk bestemmelser.

STANDARD ABONNEMENTSVILKÅR FOR VANN OG AVLØP

Sør-Varanger kommunestyre vedtok i møte den 23.03.2014 at ”Standard abonnementsvilkår for vann og avløp” bestående av Administrative bestemmelser og Tekniske bestemmelser, gjøres gjeldende for Sør-Varanger kommune.

Vilkårenes formål er å ivareta det gjensidige ansvarsforholdet mellom kommunen og den enkelte abonnent i forbindelse med tilknytning til offentlig vann- og avløpsanlegg, samt å sikre betryggende utførelse av sanitærinstallasjoner og private vann- og avløpsanlegg. Vilkårene definerer grensesnittet i ansvarsforholdet mellom abonnent og kommune.

Administrative bestemmelser er på kommunenes hjemmesider, kan hentes her.

Kommunen har ikke rett til å distribuere de tekniske bestemmelsene, men disse kan kjøpes fra Kommuneforlaget. http://kommuneforlaget.no/Standard+abonnementsvilk%C3%A5r+for+vann+og+avl%C3%B8p.9SVTFlI56n_d2Z-0ow_j1X9f3TP9D6CJ1S53.ips

Ytterlige opplysninger fås ved henvendelse til Teknisk drift, VA-avdelingen, på rådhuset.