PradaTirsdag 12. desember starter "The Devil Wears Prada", filmen om intriger og konkurranse i moteverdens mekka New York som sannsynligvis vil gi Meryl Streep sin tredje Oscar. Mer om filmen og lenker til anmeldelser kan du lese her: http://www.filmweb.no/kino/article97085.ece

 
The guardianSøndag 17. starter  "The Guardian" en actionfilm med Kevin Costner og Ashton Kutcher i hovedrollene. Filmens handling foregår i det amerikanske kystvaktmiljøet.
Les mer om filmen her: http://www.filmweb.no/kino/article104149.ece

Penelope  Mandag 18. desember starter "Å vende tilbake - Volver" Pedro Aldomóvar sitt siste mesterverk med Penelope Cruz i hovedrollen. FIlmen har fått strålende kritikker over hele verden og Aldomóvar kaller filmen en hyllest til kvinner og kvinnelighet. VG kaller filmen en fryd for sjel og øye og gir terningkast seks. Volver får også toppkarakter i Dagbladet, Tv2 og Bergens Tidene.
Les mer om Volver her: http://www.filmweb.no/kino/article80465.ece

 061211 The Departed  106770c3. juledag er det så endelig klart for "The Departed" et storslått mesterverk fra super-regissør Martin Scorsese med ingen ringere enn Jack Nicholson i hovedrollen. Dagsavisen kaller filmen et mesterverk og gir terningkast 6. Det samme gir Dagbladet, Bergens tidene og TV 2. Dette er en film som sikker vil bli stående som en klassiker i filmhistorien. I tillegg til Scorsese og Nicholson er filmen spekket med stjerneskuespillere som Leonardo Di Caprio, Matt Daemon, Alec Baldwin med flere.

Les mer om filmen her: http://www.filmweb.no/kino/article90049.ece