Også i år arrangerer Kirkenes kompetansesenter en rekke russiskkurs for alle interesserte uavhengig av forkunnskaper. Vi starter med Russisk 1 for dem som er helt blanke og fortsetter med Russisk 2 og 3 for deltakere som kan litt russisk fra før. Kursbeskrivelsene finnes på - http://www.kirkeneskompetansesenter.no/laer-russisk-til-hoesten.4791384-139731.html

Tanken er at man skal kunne ta en offisiell russisktest på laveste nivå (A1) etter disse modulene på totalt 90 timer. Vår samarbeidspartner Murmansk Statlige Humanistiske Universitet står for gjennomføring av testen. Men det behøver ikke nødvendigvis å avsluttes med prøve, man kan jo bare melde seg på kurs for å lære nye ord og uttrykk for å kunne kommunisere enklere på f.eks. reiser til nabolandet. Grenseboerbeviset er ikke langt unna, og med det og et par russiske fraser i bagasjen vil reisen gå lettere.

Vi inviterer også til språkkvelder for dem som kan en god del russisk, men ønsker å praktisere språket muntlig. Denne gruppen vil ha øvinger på torsdager 1600-1830. Ta kontakt med kompetansesenteret for mer info!

 Velkommen til høstens språkkurs i en hyggelig setting sammen med andre språkinteresserte! Det blir moro med lyder og ord, musikk, bilder og noe russisk godt til tsjaj`en!:-)

 Hilsen russisklærere Unni og Liza