Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Åpen hall, Åpent basseng og Åpen bakke

Av større barne- og ungdomsarrangement som arrangeres av Allmenn kultur/Basen 2.0 er det verdt å nevne Åpen hall, Åpent basseng og Åpen bakke. 

Ved Åpen hall åpner vi Barentshallen for barn og ungdom. Arrangementet er gratis og vi serverer alltid noe enkelt å spise og drikke kostnadsfritt. Etter endt arrangement ordner vi gratis skyss hjem for ungdommene. Det skal altså ikke være noen økonomiske hindringer for deltagelse og ungdom i distriktene skal ikke oppleve at skyss er en utfordring. 

Under arrangementet åpner vi for diverse aktiviteter som for eksempel fotball, volleyball, håndball, badminton, bmx-sykling og sumobryting. Dette varierer fra gang til gang. Ofte samarbeider vi med lag og foreninger som kommer inn og styrer ulike aktiviteter. I tillegg har vi tegnesaker og brettspill tilgjengelig og av og til arrangeres det Mario kart-turnering eller karaoke. Vi er åpne for ønsker og forslag fra publikum og inviterer alle lag og foreninger inn som samarbeidspartnere. 

Vi arrangerer som regel Åpen hall 3- 5 ganger i løpet av skoleåret og har hatt besøkstall fra 100 til over 350 personer. 

Ved Åpent basseng er det Barentsbadet som er arena. Vi spanderer da inngangsbilletten for alle barn og ungdommer og serverer gjerne gratis frukt og saft til alle besøkende. Det er Barentsbadets egne, trente ansatte som er på jobb og ser til at alle er trygge i bassenget. Åpent basseng arrangeres minimum en gang i året. 

I mars/april arrangeres Åpen bakke i Sandnesbakken i samarbeid med Sandnes Idrettslag. Da spanderer vi inngangsbilletten til alpinbakken. Idrettslaget har noe alpinutstyr til låns ved Åpen bakke. Kirkens bymisjon (Skattekammeret) kan også kontaktes ved behov for lån av utsyr. 

Følg med på Facebook, Instagram, Snapchat eller www.Kirkenes24.no for informasjon om når de ulike arrangementene går av stabelen.