Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
2013017PL_Kommunedelplan for Tømmerneset ALT 1_170615_600x421
For uttale i perioden: 07. august 2017 - 29. august 2017
Artikkelarkiv - Planer, forskrifter og rapporter

Plan nr 201333

Varsel om oppstart av planarbeid og høring av planprogram: Kommunedelplan XX9 Hesseng
Statens vegvesen vil i samarbeid med Sør-Varanger kommune starte arbeid med kommunedelplan for E105 Hesseng-Elvenes. Varsel om oppstart av planarbeid og høring av planprogram skjer i samsvar med §§ 11-12 og 11-13 i plan- og bygningsloven.

Bakgrunn: 
Planen skal legge til rette for å etablere ny trasé for E105 fra Hesseng til Elvenes.

På store deler av strekninga må ny E105 gå i tunnel, særlig i østre del av strekningen. Statens vegvesen tilrår i planprogrammet at det utredes alternativ der E105 går i en kort toløps tunnel fra Julbøen til Mordalen ovenfor bebyggelsen, deretter to alternativ i dagen opp Mordalen og over Haukabøelva, før den går i toløps tunnel fra Kringstadnakken til Bolsønesområdet, inkludert arm til Reknes.

Kommunestyrets vedtak om å vurdere forlengelse av tunnelen fra Bolsønes og østover tilrår vi å svare på med en egen delutredning som del av planarbeidet.

Høringsbrev og utkast til planprogram er tilgjengelig nederst på denne siden og på Statens vegvesen sine hjemmesider. Kun grunneiere i områder som er aktuelle for veg i dagen og tunnelpåhogg blir direkte tilskrevet.

 

Orienteringsmøte: 
Det blir orienteringsmøte på Molde rådhus onsdag 4. november kl. 19.00.

 

Har du spørsmål? 
Spørsmål om planarbeidet kan rettes til planprosjektleder Ivar-Ole Mittet, telefon 71 27 47 72, mobil 414 79 996, e-post ivar-ole.mittet@vegvesen.no.
 

Medvirkning: 
Innspill til planarbeidet og merknader til planprogrammet skal være skriftlige, og sendt innen 15. desember 2015. Har du innspill til planarbeidet og merknader til planprogrammet? Klikk på knappen "Min uttalelse til planen" under. Du kan også skrive til:

Statens vegvesen Region Midt
Fylkeshuset
6404 Molde

Du kan også bruke Statens vegvesen sin e-postadresse ved innsending av merknader. 


Aktuelle dokumenter:


Høringsperioden er nå avsluttet, det er derfor ikke lengre mulig å gi uttale på denne planen.


Uttale til saken


Uttalen blir synlig nedenfor og registres i kommunens sak- og arkivsystem. Uttalelser som inneholder sjikane og personangrep vil bli slettet.

Ønsker du at din uttale ikke skal vises på denne nettsiden?

Huk av i boksen «Send skjult uttale» og fyll ut skjemaet under