Universitetet i Tromsø har som mål å nå studenter i hele sitt geografiske område med fleksible studietilbud. Landsdelen har behov for et omfattende kompetanseløft.

Sør-Varanger kommune ved Kirkenes kompetansesenter er et av studiesentrene som gjennom nettverket VIN (Vi i Nord) samarbeider med universitetets etter og videreutdanningsavdeling -UVETT- for å få tilbudene ut dit folk bor.

Vi er ikke lenger avhengig av 20 studenter med bostedsadresse Sør-Varanger for å få tilbudet. Studietilbudene blir en realitet dersom det er nok søkere i landsdelen.

Vi er stolte over å kunne legge frem ei omfattende liste med studieemner der det er mye å velge fra.

Emnene spenner fra logistikk til lyrikk. Det er mange tilbud mellom ytterpunktene, deriblant bedriftsøkonomi, dokumentforvaltning, miljøledelse, nordisk, engelsk, russisk historie, samisk kunst med mer. Tilbudene vil bli annonsert i tillegg til at fyldig informasjon vil bli lagt ut på våre hjemmesider.

Noen av tilbudene er rene nettstudier der du kan studere aleine eller sammen med andre. Andre er samlingsbaserte, og gjerne i kombinasjon med nettstudier. Kirkenes kompetansesenter stiller lokarer, PCer, lyd/bilde studio for undervisning og veiledning og annet teknisk utstyr tilgjengelig for de som ønsker å delta i studiene.

Vi har stor tro på at denne modellen vi dekke noen av de kompetansebehov Kirkenes og Øst-Finnmark har. Og tilbudene vil bare utvides framover i tid.

Hvis du sender inn søknad til Tromsø, vennligst send en e-post til tns@svk.no , slik at vi kan følge dere opp lokalt.

Husk søknadefrist - Søknadsfrist ex.phil 26. mai og 1.juni for øvrige studier med oppstart høsten 2008. Søknadsfrist 1.desember for studier vår 2009.

 

Oversikt over studietilbud

Informasjon Nordisk studie

Informasjon Engelsk studie