Stemninga i en barnhagefest kan ikke beskrives, den må oppleves. For den er nemlig helt unik, og spesielt når det er sommeravslutning og barna skal få sin velfortjente ferie fra barnehagen. Ekstra spesielt er det for de barna som skal forlate barnehagen for godt for å begynne på skolen til høsten.For i barnehagen har man knyttet vennskapsbånd, og noen ganger varer dem livet ut. Så litt vemod er det nok i de unge sjelers sinn, men uansett så alle ut til å ha det svært så hyggelig på festen forleden.

thor atle olsen sandnes barnehage   

MED BESTEMOR OG BESTEFAR PÅ FEST: Lille Jonah Steinmo ble med bestemor Randi Olsen Randa og bestefar Thor Atle Olsen på sommeravslutning i Sandnes barnehage.  Bak ser vi Åse Rydvik og Ole Martin Johansen.

 

 

 

 

 

sandnes barnehage 2

 

 

SØTT! Kakene var like søte som smilene til disse barna i Sandnes barnehage.

 

 

 

 

 

 

sandnes barnehage  4

 

 

 

SANGKOR: Til tross for mangel på dype basser ble det herlig korsang på disse barnehagebarna.

 

 

 

 

 

sandnes barnehage

 

 

 

OPPMERSKSOMHET:    Når barna opptrer får de velfortjent oppmerksomhet fra gammel som ung. 

 

 

 

 

 

Og hvordan skulle det kunne bli noe annet enn hyggelig med bare blide fjes, brede smil og masse sjarm hos gammel som ung. Barna bød på seg selv med kreativ innsats i hvert et innslag som varmet og gledet alle tilstedeværende. Versjonen de fremførte av De tre bukkene Bruse hadde det nødvendige særpreg, som gjorde den unik. sandnes barnehage  6  Applausen etter dagens sanger var også velfortjent.

 

KLAR FOR SKOLEN: Thora på seks slutter i barnehagen i sommer. her får hun med seg varige minner fra ei flott tid i Sandnes barnehage. Dama vi bare ser hender og klær på er styrer Merethe Derås.