Den nye og flotte skolen på Myra nærmer seg nå ferdigstilling og onsdag var representanter for Sør-Varanger kommune i møte med interiørarkitekene som har hatt ansvaret for interiøret på skolen i forbindelse med overdragelsen av denne delen av skolen.

kirkens skole møte om interiør

 

 

 

 

 

 

 

Fra v. ser vi Sara Cavalheiro, interiørarkitekt i cadi As, interiørarkitekt Elin Bashevkin i MNIL, rektorene Tove Korsnes og Michael Berstad samt prosjektleder Øystein Jakobsen i Sør-Varanger kommune.

En tur rundt på bygget viser heltisk aktivitet, selv om svært mye av møbler og øvrig  interiør er på plass tretten dager før elevene skal ha sin første ordinære skoledag i den fargerike pedagogiske storstua i Kirkenes.

Stein Yngve karikoski

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stein Yngve Karikoski var i full sving med å ordne ferdig garderobene til førsteklassingene på skolen, og mente det var fint med litt ekstra trykk før skolen overtas.

personalrom kirkenes skole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I andre etasje er møblene til personalrommet ennå i plast, men vil nok pakkes ut i god tid før personalet er på plass.

nyskolen klasserom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I forhold til gamleskolen er det en fryd å vandre rundt å se rommene klargjøres for framtiden med moderne utforming på både stoler, pulter og skap. Under ses et utsnitt fra SFO.

nyskolen sfo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag starter personalet på skolen dugnadsflytting av nødvendigheter fra gamleskolen. Inntektene fra denne dugnaden går til personaltur.

Mandag overdras skolen formelt av kommunen ved ordfører Cecilie Hansen under en liten seremoni. Tirsdag og onsdag flytter elevene selv sitt personlige utstyr over, og videre i uka mens elevene er hjemme jobber personalet ufortrødent videre.

Mandag 5. desember skal skolen på Myra tas i bruk på ordinært vis.