Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
20. mars kl. 12:58

Reiseråd til de som ønsker å komme hjem til påske eller tidligere

Kommunelegen fraråder all reise til Sør-Varanger fra og med i dag og til over påske. Dette betyr at du som opprinnelig kommer fra Kirkenes og har lagt planer om å komme hit bes om å utsette dette til nærmere beskjed.

les mer ... clear
error_outline
17. mars kl. 09:32

​Unngå nærkontakt, vask hendene, hold deg hjemme hvis du kan!

Vi er nå i en fase hvor vi vet det finnes spredning av Koronaviruset. Derfor skal alle som er syke med luftveissymptomer holde seg hjemme for å unngå å smitte til andre i inntil 2 dager etter at du føler deg frisk. Dette gjør vi for å beskytte de mest sårbare i samfunnet.

les mer ... clear

Renovasjon

Renovasjon er en lovpålagt tjeneste som utføres av kommunen. Merk at ikke alle typer avfall samles inn.

Beskrivelse

Kommunen skal sørge for å samle inn husholdningsavfall (tvungen renovasjon). Som husholdningsavfall regnes avfall fra private husholdninger, også større gjenstander som inventar. Stativ og lignende settes opp slik kommunen bestemmer. Farlig avfall skal ikke blandes med vanlig husholdningsavfall, men leveres på eget mottak. Det finnes også egne returordninger for bestemte typer av avfall. Kommunen kan etter søknad unnta bestemte eiendommer fra den kommunale innsamlingen.

2 fraksjoner samles inn hos abonnent - restavfall og papir. Restavfall går til energigjenvinning og papir blir materialgjenvunnet. Restavfall skal bestå av brennbart restavfall. Mindre glassbeholdere, eksempelvis syltetøyglass, kan inkluderes i restavfallet. Dette vil bli tatt ut i energigjenvinningsprosessen.

Papirfraksjonen skal inneholde aviser, ukeblader, tidsskrifter, reklame og kontorpapir

 

Målgruppe

Privathusholdninger

Pris for tjenesten

Renovasjonsgebyret er fastsatt i kommunal forskrift.

Tjenesten oppdatert: 01.08.2017 16:56

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk