Virksomhetsleder Randi Kubban kunne ønske velkommen til et femtitalls ansatte og gjester, som hadde glede av å kunne nyte mat fra mange verdenshjørner. På menyen sto blant annet asiatisk, arabisk og afrikansk mat på menyen, og det var med frydefull forventning at gjestene forsynte seg av det fargerike matbordet.

Fra menyen kan nevnes, reinkjøttsuppe fra finsk Sapmi,krabbesalat,vårruller,and,spekemat/eggerøre,pirrense kyllingrett,russisk salat og forskjellige andre salater,egg,sopp m.m. Ostekake,Verdens beste,multekrem,kromkaker,konfekt m.m. til kaffen og noe attåt gjorde at det var noe for enhver smak på bordet.

 

int. matfest pensjonisten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her ser vi Kubban sammen med renholder Nitaya Myrvold, som hadde lagd en pirrende rett til matfesten. De framholdt begge betydninga av at folk fra forskjellige kulturer møtes i uformelle sammenhenger, og at mat er et viktig bidrag for å utvide den flerkulturelle forståelsen .

randi kubban, nitaya myrvold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nok en smakebit aom vitner om kreativitet. Kanskje rette navnet her vil være en kulinarisk hybridlaks mat   med laks, lefse,grønt

og druer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borgny Larsen og Joseph Bantelo var sentrale i planlegging og gjennomføring av den intertnasjonale matfesten, som ble en gedigen suksess.

int. matfest 4

- Det er veldig hyggelig at vi nå gjenopptar de internasjonale matfestene, og vi håper at de vil være et fast innslag i sørvarangersamfunnet heretter, mente de to bestemt.