Vi og våre ansatte er i omstilling, der endring og omorganisering kan føles krevende for alle parter. Derfor er det både viktig og hyggelig at vi kan piffe opp hverdagen med små hendelser for å vise at vi setter pris på hverandre.

Denne overraskelsstafetten innebærer at ansatte fra en arbeidsplass besøker en annen kommunal arbeidsplass med blomster, kake, godterier eller annet, samt en plakett med takk for jobben som gjøres for kommunen.

Arbeidsplassen som mottar besøket, har ansvaret for å ta "stafettpinnen" videre, ved å trekke en ny arbeidsplass fra posen med navn.

Og idag ble første arbeidsplass trukket ut, og hovedverneombudet, leder for AMU og kommunalsjef for helse, omsorg og velferd dro avgårde til hjemmebasert omsorg i Bjørnevatn, der vi traff en fin gjeng som akkurat hadde lunsj.

Leder Ann Veronica Sotkajærvi fikk overrakt en god kurv med påskegodt til de ansatte - og fikk også gleden av å trekke navn på neste arbeidsplass som skal få besøk. Den neste arbeidsplassen er... ? Svaret kommer i mai!

IMG_7736[1].JPG 
Elisabeth Larsen (kommunalsjef), Trond Mikkola (HVO) og Sølvi Gullhav (leder AMU)    

 IMG_7739[1].JPG
 Ann Veronica Sotkajærvi og Elisabeth Larsen