Praktisk informasjon

Kurset består av 3 kursdager over et semester. Våren 2015 arrangeres dette i Kirkenes, med kursdatoer: 27. januar, 25. mars og 4. juni

I tillegg til kursdagene kreves det egeninnsats mellom samlingene, der et detaljert undervisningsopplegg knyttet til kompetansemål i kjemi, forskerspiren og norsk skal gjennomføres i egen klasse.

Lærerveiledninger og elevbøker blir tilgjengelig på nett for kursdeltakerne. Selve kurset er gratis, men skoleeier må dekke utgifter til bokser med utstyr til utforskende aktiviteter: kr 2000,- per skole (2–3 kursdeltakere). Våren 2015 blir kurset i Kirkenes med kursholdere fra Naturfagsenteret, UIT Norges arktiske universitet og Nordnorsk Vitensenter

For utfyllende informasjon om kurset og påmeldingslenke, se:

Skolelaboratoriet i realfag og teknologi

eller:

Naturfagsenteret

Kurset er et samarbeid mellom Naturfagsenteret, Universitetenes skolelaboratorier, lærerutdanningsinstitusjoner og Vitensentre. Regionale kurs tilbys hvert semester fra og med våren 2014 til og med våren 2016. Kurset har fått god tilbakemelding fra lærere som har deltatt.

 

Direkte påmelding kan også gjøres på : Skolelab.no på kurset merket:  Nøkler til naturfag 5. - 7. trinn, Kirkenes vår 2015.