I de tjue åra Knausen barnehage har eksistert har den vært et viktig kommunalt tilbud for småbarnsforeldre og deres barn på Hesseng. Nærmere tusen barn har hatt barnehagen som en viktig del av oppdragelsen, og til den store festen møtte flere generasjoner opp for å hylle jubilanten.

knausen  20 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Foreldre og ansatte hadde gjort unna sin del av forberedelsene med god hjelp av entusiastiske barn. Ballonger, tegninger, dikt, flagg og fargerike matfat dannet rammen om festen der elevene selv naturligvis var sentrale. Innøvde sanger og skuespill gledet gammel som ung.

knausen  20 år 3   

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke minst lot fungerende ordfører Ole Gabrielsen seg sjarmere av barna i festmudus. Han hadde med seg spesialrådgiver for barnehagesaker, Eva Johanne Johnsen, og ikke minst en flat konvolutt med en jubileumspåskjønnelse. I sin lille tale til styrer Ann Sofi Derås viste fungerende ordfører til hvilken enorm betydning barnehagen har hatt for det enkelte barns utvikling, familien og lokalsamfunnet. Spesielt gledelig for Derås var det da Gabrielsen viste til Knausens visjon: Glade voksne, glade barn. Hver dag en utfordring.

Her følger et knippe bilder fra den store festen på Knausen barnehage. Fredag 17.juni i det Herrens år 2011.

knausen  20 år[ 1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

knausen  20  4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

knausen  20  6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

knausen  20  7