Program: 

kl 19 – 20.15:
Velkommen - biblioteksjef Hildur Eikås.Flir
Jervestreken , utstilling og orientering - Jan-Arne Jerijärvi.
Muntre historier - Ernst Sneve.
Aldri fred å få – Hallgeir Henriksen.
Den glade pensjonist – Galina Rhode.
kl 20 .15  - 21.30:
Nå er det din tur! Lokal "stand up comedian" – fortell din historie eller vits. Fritt fram!
Utstilling med humorbøker – alt til utlån. 
Kaffe og vinsalg.
 
Velkommen til en munter kveld på Sør – Varanger bibliotek!
Informasjon om bidragsytere:
Jan-Arne Jerijärvi, mer kjent som mannen bak Jervestreken i Sør –Varanger Avis. Han viser for første gang fram et godt utvalg av sine karikaturtegninger som er publisert i avisa. Hva er det som inspirerer Jan i lokalmiljøet og hvordan får han fram poengene?
Ernst Sneve, pensjonist, tidligere aktiv politiker for Høyre og nå også forfatter. Snart kommer hans andre spionbok ut. Ernst er en god formidler og har alltid en artig historie på lur. Hør på Ernsts muntre historier.  
Hallgeir Henriksen, vår mann i Kirkenes! Det er ikke mange som har fått en egen film om seg selv! Fullt hus og stormende jubel da filmen hadde premiere i Kirkenes. Hallgeir har jobbet mange år som journalist, og nå arbeider han som kommunens informasjonsrådgiver. Han også gitt ut flere bøker sammen med sine brødre og en egen matbok fra Sør –Varanger. Hallgeir leser fra boka ”Aldri fred å få”.
Galina Rhode er en glad pensjonist fra Russland. Åpen, alltid i godt humør og hun er absolutt en ”Ja – person ”. Galina har arbeidet mange år som lærer både i Russland og i Sør-Varanger. Med forskjellig språk og kulturbakgrunn, ja – da kan det ofte oppstå misforståelser, som i ettertid fremkaller den gode latteren. Russiske anekdoter er ofte brukt som et skråblikk på det russiske samfunn. 
Og så var det deg og dere! Fritt fram for gode historier. Vi har hørt flere i godt lag, så del de med oss på bibliotekets humorkveld. La oss sammen lage en god lokal Stand Up Comedian!