At interessen for svk.no har økt enormt etter at sidene daglig er blitt oppdatert med nyheter og reportasjer  fra Sør-Varanger kommune er hevet over enhver tvil. med en økning i antall treff på flere hundre prosent.

I tillegg til at enkelte politiske saker har mange treff virker det som om leserne er interessert  i såkalte myke saker fra våre barnehager, skoler og institusjoner for syke og gamle. I tillegg har reportasjer med bilder fra vår flotte natur under de ulike årstider høy treffprosent.

vagge 1

 

 

 

 

Vagge

 

 

 

 

natur

 

 

 

 

 

Fra en fjordtarm i Sør-Varanger

 

 

 

 

vinter

 

 

Kong vinter på besøk i november

 

 

 

 

 

 

Som eksepempel kan nevnes en sak fra Vagge i Bugøyfjorden med 1070 treff. Saken der Ivar Kaski etterlyste blåringen på utslagsvasken er oppe i 900 treff, og den lille gutten som heia på gudmor Tove Alstadsæther er nå oppe i 1270 treff. Reportasjer fra barnehager har opp mot 900 treff og artikler om kursering av ansatte i kommunal regi er nær tusentallet. At dette er enorm markedsføring av Sør-Varanger kommune og en viktig del av merkevarebygginga kan det ikke herske tvil om.

jj

 

 

 

 

Barnehageansatte på kurs

 

 

 

 

utdanning til helsefagarbeider

 

 

 

 

Skal bli fagarbeidere

 

 

 

 

Øverst på vår rankingsliste troner imidlertid en reportasje fra nissemars på Skogfoss like før jul med nær 4000 treff. Som en god nummer to er en presentasjon av nyskolen i Kirkenes med 2597 treff. Saker fra Kirkenes skole i forbindelse med åpninga har  alle ligget opp mot 1299 treff. En reportasje, med historisk innhold om internatet og fornorsking fra Neiden oppvekstsenter troner også nær pallen med sine foreløpige1807 treff.

nyskolesang

 

 

 

Nyskolen

 

 

 

 

 

neidenbarn

 

 

 

Neidenbarn

 

 

 

 

 

At Cecilie Hansen ble valgt til ordfører ble lest av 1293, mens hennes flotte julehilsen foreløpig nærmer seg 700 treff. At samme Cecilie åpnet snøhotellet for sesongen er foreløpig registert av vel 900 lesere på svk.no 

ny ordfører

 

 

 

 

Ny ordfører

 

 

 

 

Samtidig er det lite tvil om at våre artikler om hurtigrutas signingsferd med mål i Kirkenes er blant våre aller mest leste. Dessverre ble antall klikk her slettet ved en feil i høst, men at de er lest av godt over to og tre tusen hersker det liten tvil om.

hh

   

 

 

 

Hurtigruta i mål