Sør-Varanger kommune har den glede å meddele at det i sommer vil bli aktivitetstilbud til barn og ungdom. Kommunestyret vedtok 10. juni å sette av  400 000 for å arrangere sommeraktiviteter for barn og unge. Tilbudene er gratis og omfatter følgende tilbud:

Skolefritidsordningen (SFO): Gratis sommer- SFO i uke 27, 28, 29 og 30   (dagtid)

Basen: Gratis sommerklubb i uke 27, 28, 29 og 30 (dagtid)

Basen ungdomsklubb vil være åpen for ungdom man-fredag fra uke 27.

 

Mer om  skolefritidsordningen (SFO):

Aktivitetstilbud på Sommer-SFO

 

SFO tilbyr aktivitetstilbud for barn som har gått i 1. – 3.klasse dette skoleåret. Det vil være  varierte aktiviteter både innendørs og utendørs

 

Uke 27, 28, 29 og 30 arrangeres det GRATIS Sommer SFO.

 

Av smittevernhensyn må foreldre søke plass til sine. Ved påmelding må man oppgi hvilke av ukene 27, 28, 29 og 30 man ønsker plass. Det er bindende påmelding.

Påmeldingsfrist: torsdag 25.06.20

 

For mer informasjon og påmelding, kontakt Ane-Marie H. Solli, epost ams@svk.no eller telefon 78971704 / 95826091

 

Mer om Basen sommerklubb:

I sommer tilbyr Sør-Varanger kommune gratis fritidsaktiviteter for barn i sommerferien. SOMMERKLUBBEN er et tilbud til foreldre som ønsker organiserte aktiviteter til sine håpefulle. Tilbudet er myntet på de som er for store til å gå på SFO, men fortsatt ikke er begynt på ungdomsskolen, det vil si de som begynner i 5, 6. eller 7. klasse fra høsten av. Sommerklubben arrangeres mandag til fredag i ukene 27 til og med 30. Av smittevernhensyn er det begrensede plasser og foreldre må søke plass til sine barn for en uke av gangen. Det er bindende påmelding.

 

Vi håper på godværssommer og legger i hovedsak opp til utendørsaktiviteter i og rundt Kirkenes. Hver mandag blir det grilling og bli kjent-leker, og hver fredag legger vi opp til buss eller båttur rundt om i kommunen. Midtukedagene holder vi oss i byen og arrangerer ulike aktiviteter. Blir det dårlig vær arrangerer vi dataspillturneringer, spiller brettspill, biljard, bordtennis og lignende, eller gjør hobbyaktiviteter inne på Basen. Endelig plan mottas etter påmelding.

 

Oppmøte hver dag er kl. 09.00 på Basen og vi er ferdig 15.00 hver dag. Det vil være tilstrekkelig personell med på alle aktiviteter. Tirsdag til torsdag må barna ha egen matpakke med.

Påmeldingskjema til sommerklubben finnes her. Saksbehandlingstiden er 1-2 dager, se vekk fra melding du får ved innsendt skjema om lengre saksbehandlingstid.

 

Mer om Basen ungdomsklubb

Basen ungdomsklubb holder åpent mandag til fredag 17.00-22.00 hele sommeren (oppstart 29. juni)! Tilbudet er for alle som skal begynne i 8. klasse fra høsten av og ut videregående skole, og det er selvfølgelig gratis å delta. Vi kommer til å arrangere diverse aktiviteter både inne og ute i løpet av sommeren, og tar gjerne imot forslag fra dere ungdommer.

Følg oss på Facebook, Instagram og Snapchat for å få informasjon om hva vi gjør de forskjellige dagene.

 

For mer informasjon om Basen sommerklubb og Basen ungdomsklubb ta kontakt med Gunnhild Brimheim, e-post gubr@svk.no,  mob 98 22 61 06 eller Harald Sørensen, hso@svk.no eller mob 918 14 958