Ordfører Lena Bergeng understreket betydningen av frivillighetsarbeidet i kommunen og mente at det nye huset vil gi frivillighetssentralen muligheten til å fortsette sitt viktige arbeid for og med befolkningen i Sør-Varanger.

20230612_113825.jpg

Kommunedirektør Nina Bordi Øvergaard, sammen med hovedtillitsvalgt Trond Mikkola kom også på besøk både i forbindelse åpningen, men også i regi av overraskelsesstafetten. Her trakk de samtidig neste enhet som vil få ekstra oppmerksomhet i overraskelsesstafetten. Hvem det er vet bare hovedtillitsvalgt.  

20230612_115329.jpg

Det nye huset har allerede fått stor oppmerksomhet og ros fra folket i Sør-Varanger. Det gir frivillighetssentralen muligheten til å jobbe enda nærmere med befolkningen og bidra til en bedre hverdag for alle. Vi ønsker Frivillighetssentralen lykke til med arbeidet og gratulerer dem med det nye huset.

Frivillighetssentralen i Kirkenes ligger i Sør-Varanger kommune og har som formål å rekruttere og organisere frivillige og frivillige organisasjoner. Sentralen fungerer som en koordinator mellom frivillige organisasjoner og det offentlige, og jobber for å skape et inkluderende og aktivt samfunn.

Frivillighetssentralen i Sør-Varanger Kommune tilbyr en rekke frivillige tjenester og aktiviteter. De tilbyr blant annet besøkstjeneste, hjelp til flytting og transport, språkopplæring, kurs og opplæring, samt sosiale arrangementer og møteplasser for ulike grupper.

Frivillighetssentralen i Kirkenes er et viktig samlingspunkt for frivillighetsarbeidet i Sør-Varanger og jobber for å skape et mer inkluderende og aktivt samfunn for alle innbyggerne, helt i tråd med målsetningen for Kommune 3.0.

Ønsker du å bidra til frivillighete? Ta kontakt med sentralen i deres nye flotte lokaler.