Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Er det mulig å dra iland en laks samtidig som du skyter ryper?

Sjekk videoen og se om du finner svaret på det!

Vi har mange muligheter tilgjengelig for deg i Sør-Varanger! Kommunen er stadig på jakt etter nye, engasjerte medarbeidere til ledige stillinger i kommunen vår. Hos oss vil du finne en arbeidsplass som gir deg både spennende utfordringer og givende opplevelser.

Er du tilflytter så skal du vite at boligmarkedet her er rikt og variert, samtidig som at det er trygt for barn og unge å vokse opp her. Du skal også vite at det er enkelt for venner og familie å reise opp til Sør-Varanger. Med fire daglige direkteruter fra Oslo er det enkelt å komme seg til og fra forretningsmøter og besøk. Du kan dra nytte av urbane tilbud, samtidig som du kan nyte stillheten og skjønnheten i vår varierte natur når du måtte ønske det.

Vi setter stor pris på våre innbyggere. Derfor tilbys det spesielle fordeler, slik som nedskriving av studielån, gratis barnehage, lavere skatt for våre innbyggerne og lave strømkostnader. Og hos kommunen ønsker vi å gi deg en god balanse mellom arbeid og fritid, slik at du kan nyte alt vårt vakre område har å tilby.

Her finnes det store muligheter for vekst og suksess og det er normalt at man allerede i en innstegsjobb opplever stort ansvar og høy tillit som bidrar til rask personlig og profesjonell utvikling som du kanskje ikke ville fått i større byer.

Sør-Varanger, der friluftsliv møter det urbane!