Internettsalg
Å kjøpe billetter på internett er den raskeste måten å skaffe seg billetter til verdenspremieren på Da Vinci koden og den offisielle åpningen av Kirkenes kino. Internettsalget åpner samtidig som det øvrige salget og det er sannsynelig at de fleste billettene til den første forestillingen vil bli revert bort på nettet.

Kirkenes kino samarbeider med www.billettluka.no om salg av billetter på internett. For å gå direkte til Kirkenes kino bruker du web-adressen www.billettluka.no/kirkenes. Kirkenes kino sin side på billettluka.no vil våre tilgjengelig i løpet av fredags formiddag, men det vil først være mulig å kjøpe billetter klokken 14.00.

Hvordan registrere seg
Før du kan kjøpe billetter på internett må du registrere deg som bruker / kunde hos www.billettluka.no. Registrering er gratis og du bør gjøre det på forhånd dersom du skal ha håp om å sikre deg billetter til åpningsforestillingen. Når du registrerer deg må du oppgi fornavn, etternavn og e-postadresse. I tillegg må du velge deg et passord. Den e-postadressen du oppgir blir ditt brukernavn på www.billettluka.no.

Når du har registrert deg kan du kjøpe kinobilletter på nett når salget starter klokken 14.00 fredag 19. mai..

Det er ingen lenke direkte til registreringsskjemaet når på forsiden til www.billettluka.no. Men når du prøver å kjøpe billetter fra www.billettluka.no, kommer du til en side der du blir bedt om å oppgi brukernavn og passord eller registrere deg som ny kunde.

Hvordan forhåndsregistrere seg www.billettluka.no?
Gå til www.billettluka.no. Trygg på den øverste venstre linken som heter "arrangør". Her får du opp en liste over arrangører i Norge. Klikk på lenken "Asker kino". Du får nå en liste over aktuelle filmer. Klikk på knappen "Kjøp" for hvilken som helst av forestillingene. Du kommer nå til registreringsskjemaet. Fyll ut etternavn, fornavn, e-postadresse og det passordet du ønsker deg. Bekreft registreringen.Du tas nå til en side der du kan velge hvor mange billetter du ønsker av de tilgjengelige billettkategoriene. Registreringen er nå gjennomført og du kan avbryte kjøpet.  Når du skal kjøpe billetter på Kirkens kino på fredag, logger du deg inn med ditt brukernavn og passord.

Hvordan kjøpe billetter på www.billettluka.no?
For å kjøpe billetter på www.billettluka.no  velger du arrangør på forsiden. På arrangøren sin side ligger det en liste over tilgjengelige forestillinger. På hver forestilling er det to knapper som lenker til henholdsvis informasjon om forestillingen og kjøp av billett til forestilling. For å kjøpe billett trykker du på den røde "Kjøp"-knappen. Du kommer nå til en side der taster inn brukernavn og passord dersom du allerede er registrert som bruker eller følger lenken "Registrer deg her" for å registrere deg. Når du har logget deg inn som bruker kommer du til en ny side der du velger antall billetter innenfor den aktuelle billettkategorien (barn, voksen eller honnør). Deretter trykker du på knappen "Fortsett". Du får nå frem et bilde av salen der det er markert hvilke seter som er ledige og eller opptatt. Velg ønsket sete. Deretter trykker du på knappen "Fortsett". Du kommer nå til en ny side der du skal velge betalingsmåte. Her trykker du på knappen / lenken for Visa eller mastercard. Du kommer nå til en ny side der de ulike elementene i betalingstransaksjonen din er spesifisert (billettpris + formidlingsgebyr til banken), og der du skal taste inn kortnummer og utløpsdato på ditt bankkort. Dersom du ønsker å motta bekreftelse og referansenummer på din bestilling på SMS, taster du inn ditt mobiltelefonnummer(uten mellomrom). Dette koster 3 kroner som belastes kredittkortet ditt. Når du har fylt inn kortnummer og utløpsdato, trykker du på knappen "Fortsett". Nå gjennomføres det faktiske kjøpet av billetten. Når kjøpet er bekreftet OK fra banken kommer du til en ny side der du får oppgitt ditt referansenummer. I tillegg vil du kort tid etter motta en bekreftelse og en billett på den e-postadressen du har oppgitt.

Når du har kjøpt billett på internett kan du ente velge å ta med deg referansenummeret til kinoen der du vil få skrevet ut en ordinær billett. Eller du kan velge å skrive ut den elektroniske billetten på din egen skriver. Alle billettene har en strekkode som skannes i det du går inn på kinoen.

Gammeldags billettsalg
I tillegg til å kjøpe billetter på internett, kan du også kjøpe kjøpe billetter på kinoen på "gammel-måten". Du kan velge å betale kontant eller med bankkort.

Telefonreservasjon / telefonsalg
Du kan ikke reserverer billetter på Kirkenes kino eller kjøpe billetter pr telefon.