Årets tema: TURISTBYEN KIRKENES

Byen vår har hvert år besøk av mange turister, derfor har vi valgt årets tema til å handle om turisme.  Dette temaet burde gi mange ideer: Hva kan turistene se når de er i byen vår, og hva ønsker vi de skal få se i fremtiden?  Vi har turister som kommer med båt, hurtigrute, sykkel, bobil og fly.  Kanskje de i framtiden vil komme med tog? 

Som vanlig er vi glade for alle bygg vi får inn, uansett hva dere lager. Jo flere bygg jo bedre!  Vi tar selvfølgelig også imot kjøpehus. 

Frelsesarmeen blir også i år invitert til å ha ei julegryte ved byen.  Pengene som kommer inn vil gå til et godt formål rettet mot barn.

Åpning av byen:

Alle som baker blir invitert til åpningen av byen onsdag 4. desember. Klokkeslett blir satt litt senere, men det blir på formiddagen.  Årets ”borgermester” vil stå for den høytidelige åpningen.  I år røper vi ikke hvem som får æren av å åpne byen, men borgermester er allerede valgt.  Ungdomskoret fra Sandnes skole vil tradisjonen tro stå for det musikalske innslaget. Vi serverer selvfølgelig pepperkaker, saft, te og kaffe til alle!

 

Vi håper i tillegg at Kirkenes videregående skole vil dekorere vinduene våre som vender ut mot torget.  Da blir det flott julestemning hos oss i biblioteket.

Pepperkakeknusefesten:

Pepperkakeknusefesten blir onsdag 8. januar kl. 12.  På festen blir det loddtrekning blant de som har bakt til byen. Alle glade bakere er selvfølgelig invitert. Vi lover fine premier.

Som vanlig blir det knusing av bygg, underholdning, diplomer m.m.

Påmelding:

Påmeldingsfrist: fredag 1. november.  Meld dere gjerne på med en gang!

Påmelding til Inger Johanne - ija@svk.no eller Trine tlm@svk.no eller på

tlf. 78 97 17 70. Du kan selvfølgelig også melde deg på i skranken.

Alle bidrag må leveres på biblioteket seinest fredag 29. november.

Håper dere er med!