Pepperkakebyen 2012

Biblioteket har 60-års jubileum i år.  Vi har feiret jubileet på mange måter, og vil gjerne avslutte året med en flott ”BOKBY”.

Temaet burde gi mange ideer; Eventyret om Hans og Grete, heksa og pepperkakehuset, Pippi og Villa Villakulla, bibliotek, boktog, bokbuss, eventyr…… 
Som vanlig er vi glade for alle bygg vi får inn, uansett hva dere lager. Jo flere bygg jo bedre!  Vi tar selvfølgelig også imot kjøpehus.  En by trenger mange bygg!

Frelsesarmeen blir også i år invitert til å ha ei julegryte ved byen.  Pengene som kommer inn vil gå til et godt formål rettet mot barn.
 
Åpning av byen:
Alle som baker blir invitert til åpningen av byen onsdag 5. desember kl. 12.  Der vil årets ”borgermester” stå for den høytidelige åpningen.  I år er det biblioteksjef Hildur Eikås som får æren av å åpne byen.  Ungdomskoret fra Sandnes skole vil ha musikalsk innslag. Vi serverer selvfølgelig pepperkaker, saft, te og kaffe til alle!

Kirkenes videregående skole har lovet å dekorere vinduene våre som vender ut mot torget.  Da blir det flott julestemning hos oss.

Pepperkakeknusefesten:
Pepperkakeknusefesten blir tirsdag 8. januar kl. 12.  På festen blir det loddtrekning blant de som har bakt til byen. Alle glade bakere er selvfølgelig invitert. Vi lover fine premier.
Som vanlig blir det knusing av bygg, underholdning, diplomer m.m.

Påmelding:
Påmeldingsfrist: tirsdag 13. november.  Meld dere gjerne på med en gang!

Påmelding til Inger Johanne - ija@svk.no eller Trine tlm@svk.no eller på
tlf. 78 99 32 51. Du kan selvfølgelig også melde deg på i skranken.

Alle bidrag må leveres på biblioteket seinest fredag 30. november.


Håper dere er med!

Med vennlig hilsen fra biblioteket