Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Barentshallen

Generelt

Sør-Varanger kommune har bygget ny idrettshall på Hesseng. Hallen ble ferdigstilt i september 2004 og har fått navnet Barentshallen.

Fra 01.01.05 overtok Sør-Varanger Idretts- og kulturbygg KF (KF står for kommunalt foretak) driften av Barentshallen.

Beskrivelse

Barentshallens totale størrelse er 106 x 58m. Hallen har en kunstgressflate på 47x90m, og fri høyde er 15m på det høyeste. Hallen kan deles i 4 deler med skillevegger. Kunstgresstype er Greenfield United fra Bresco.

Servicebygget ligger inne i hallen og inneholder blant annet 6 garderober, balkong med sitteplasser som gir utsikt til hallen, møterom, 2 kontorer, styrketreningsrom på 150m2 og kjøkken. To garderober er handikaptilpasset, i tillegg til handikaptoalett i begge etasjer. Det er heis i hallen.

Det er 3 sprintbaner a 1.22 m med friidrettsdekke. I tillegg blir det en løpebane med friidrettsdekke rundt kunstgresset med bredde 2 m. Lengdegrop finnes også i hallen.

Det er selvsagt ballfangernett mellom kunstgress og løpebane som gjør det mulig å benytte både kunstgresset og friidrettsdekket samtidig.

I 1/4 av hallen vil det hverdager ligge et mobilt sportsgulv på størrelse med Fjellhallens gulv - 20x40 m spilleflate pluss sikkerhetssoner. Dette gulvet har et sportsdekke og er merket for håndball, basket, volleyball, badminton, innebandy og boccia. Sportsgulvet kan deles i to deler med en skillevegg. Sportsgulvet kan tas av når det er behov for å bruke hele kunstgressflaten.

Annen informasjon

Kontaktinformasjon:
Besøksadresse: Barentshallen, Hesseng.
Postadresse: Jernbanevn. 1, 9912 Hesseng
Tlf./faks: 78 99 77 11 
E-post: barentshallen@sor-varanger.kommune.no

Tjenesten oppdatert: 25.04.2016 10:05

Tjenester