Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Du er her: FORSIDEN | Viktig seminar om barn som pårørende

Kom på rådhuset torsdag kl.17

Viktig seminar om barn som pårørende

I forbindelse med Rehabilteringsuka 20 arranger koordinerende enhet Sør-Varanger kommune et miniseminar med Anneli Wagle fra BUP Tromsø som foreleser. Hun vil mellom klokka 17 og 19.30 førstkommende torsdag ta for seg tema rundt barn som pårørende i møterommet på rådhusets andreetasje.

Barn som pårørende er kanskje ikke blant de temaer som er lettest å ta opp. Av den grunn har koordinerende enhet, som en del av rehabiliteringsuka 2011, invitert Anneli Wagle fra BUP Tromsø til å forelese på et miniseminar på rådhusets møterom i andre etasje TORSDAG 27. oktober. Eller førstkommende torsdag.

Wagle vil i sitt foredrag fokusere på hvordan voksne skal kunne hjelpe barn, hva man sier til barna i krisesituasjoner og hvilken hjelp man gir.

 koordinerende enhet elin R. Kildemo, siw inger braåthen, may bente johnsen

Koordineende enhet Sør-Varanger kommune byr på enkel servering til ettermiddagskaffen, og håper flest mulig vil komme. Seminaret er åpnet og gratis for alle.

-Dette er et viktig tema, som angår mange, sier Elin  K. Reginussen, Siw-Inger Bråten og May Bente Johnsen i koordinerende enhet Sør-Varanger.

Tips en venn Skriv ut
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS