Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo Varsling24

Kommunen har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles med SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon ved viktige hendelser. NB! De som har telefonabonnement som ikke er knyttet til din hjemmeadresse, må selv registrere seg som mottaker av slike relevante meldinger på www.varslemeg.no I løpet av mars 2014 tar Sør-Varanger kommunes beredskapsorganisasjon sikte på å gjennomføre en konkret øvelse i bruk av løsningen..

Multimediabrosjyre SVK august 2013 flipikon

Sør-Varanger Kommune har tatt initiativ til å få laget en multimediabrosjyre som presenterer Kirkenes og Sør-Varanger. Brosjyren kan fritt benyttes av alle som ønsker å profilere eller gi informasjon om kommunen vår. Den finnes også i papirutgave (i begrenset opplag) som er utlagt ved Servicekontoret. Sør-Varanger kommune vil bruke brosjyra første gang under Arbeidslivsdagen den 12. september 2013  ved Universitetet i Tromsø Norges arktiske universitet, både med visning på storskjerm, som trykksak og som innhold på profilert minnekort. Vi takker annonsørene i brosjyra, som har gjort dette tiltaket mulig. Brosjyra er tilrettelagt for deling på sosiale medier, som vi oppfordrer til. Dersom andre lokale organisasjoner og bedrifter ønsker å distribuere den trykte brosjyra fra egne lokaler, kan 10-50 eksemplarer fås etter avtale med servicekontoert@svk.no,  

bak_logo_skalert

Sør-Varanger kommune utvikler - fra slutten av april 2010 - sin presentasjon hos portalen "Hit til oss" - hittiloss.no.

Du er her: Forsiden | Viktig seminar om barn som pårørende

Kom på rådhuset torsdag kl.17

Viktig seminar om barn som pårørende

I forbindelse med Rehabilteringsuka 20 arranger koordinerende enhet Sør-Varanger kommune et miniseminar med Anneli Wagle fra BUP Tromsø som foreleser. Hun vil mellom klokka 17 og 19.30 førstkommende torsdag ta for seg tema rundt barn som pårørende i møterommet på rådhusets andreetasje.

Barn som pårørende er kanskje ikke blant de temaer som er lettest å ta opp. Av den grunn har koordinerende enhet, som en del av rehabiliteringsuka 2011, invitert Anneli Wagle fra BUP Tromsø til å forelese på et miniseminar på rådhusets møterom i andre etasje TORSDAG 27. oktober. Eller førstkommende torsdag.

Wagle vil i sitt foredrag fokusere på hvordan voksne skal kunne hjelpe barn, hva man sier til barna i krisesituasjoner og hvilken hjelp man gir.

 koordinerende enhet elin R. Kildemo, siw inger braåthen, may bente johnsen

Koordineende enhet Sør-Varanger kommune byr på enkel servering til ettermiddagskaffen, og håper flest mulig vil komme. Seminaret er åpnet og gratis for alle.

-Dette er et viktig tema, som angår mange, sier Elin  K. Reginussen, Siw-Inger Bråten og May Bente Johnsen i koordinerende enhet Sør-Varanger.

Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS