Æ har rætt! er en ærlig, rå og morsom forestilling om retten til å være seg selv. Det handler om å vokse opp som barnehjemsbarn i åttitallets Finnmark. Det handler om det å miste en far, om å miste en mor, om å miste en familie. Det handler om å finne seg selv, om å finne løsninger og om å få en ny mor når en trenger det som aller mest. Trine Lise Olsen  møter verden med en bunnløs ærlighet. Både som utøver og menneske er hun utfordrende, overraskende, ikke så lite frekk og ikke minst varmt.

Mannen som stoppa hurtigruta er en forestilling som utfordrer fornuften. Fordi vi aldri må slutte å tro på mirakler.

Vi inviteres inn i et lite kjøkken. I dette kjøkkenet finnes det historier, samiske så vel som norske. Historier fra gamle dager, da fortellertradisjonen var sterk og alltid inkluderte en kopp kaffe. Gjennom moderne dans, magisk musikk og autentiske lydopptak fra 50 til 90-tallet blir vi kjent med Johan Kaaven, og får et innblikk i en 9 år gammel jentes undring rundt og søken etter mer enn det vitenskapen kan forklare.  Se promovideo på http://www.youtube.com/watch?v=nctTH2BUKGA

 

Begge forestillingene har fått strålende kritikker. Dørene åpnes klokken 18.00 og første forestilling starter 19.00. Teatrets venner kjører kafe. Billetter kan kjøpes på http://kirkenes.aurorabillett.no/ eller Thon Hotel  Kirkenes eller i døra.