Programmet for "Feelgoodweek" 2012 - på engelsk       -       Om "Workshops" - på engelsk

Onsdag 24. oktober kl. 19.00 inntreffer to store begivenheter på én og samme tid i Kirkenes: Samovarteaterets splitter nye teaterscene åpnes - og blir innviet med en storslått Norgespremiere på Jon Fosse-forestillingen "Leve hemmeleg", en samproduksjon mellom Franzisca Aarflot Produksjoner og Samovarteateret. I forkant og etterkant inviterer vi til kafé i beste Samovarstil.

Etter en storslått innvielse av teaterscenen på onsdagen serverer vi spennende arrangementer på løpende bånd:
Torsdag 25. oktober får vi besøk av Murmansk Regionale Dramateater med forestillingen "Don't throw ashes on the floor", fredag 26. oktober vises forestillingen "Tuttipoika" av Mikael Niemi og Tornedalsteatern, lørdag 27. oktober kan du oppleve Katja Lindebergs fysiske klovneforestilling uten ett eneste ord, med påfølgende konsert med bandet "The In" fra Petrozavodsk utpå lørdagskvelden, og søndag 28. oktober har du igjen sjansen til å se Jon Fosses "Leve hemmeleg".
 
Hver dag steller vi i stand Samovarkafé både i forkant og etterkant av forestillingene.
 
På dagtid torsdag 25. og fredag 26. oktober smeller vi også til med kafé og tre spreke workshops med internasjonale kursholdere i bevegelse/dans, stemmebruk og Stanislavskijs skuespillerteknikk. På lørdag 27. oktober inviterer Samovarteateret og Pasvik Turist også til en dagstur til Nikel og grenseområdet i Russland.
 
Her finnes noe for enhver smak! Hjertelig velkommen skal alle være!
 
Hilsen
 
Bente S. Andersen
Kunstnerisk leder
 
Postboks 117, 9915 Kirkenes, tlf. 90 52 27 97, www.samovar.no