Fadderbarnet Anton i SOS-barneby i Kandalaksha, kan nå glede seg over at Knausen barnehage samlet inn langt over de tre tusen kronene barnehager betaler i kontingent for å være fadderbarn. Knausen har vært fadder for Anton i et par års tid, og barna vi snakka med var veldig glade for å kunne hjelpe gutten som bor under helt andre forhold enn barna i barnehagen på Hesseng.

loddsal knausen barnehage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Det er fint at vi kan selge lodd sånn at han Anton får det bedre, mente loddselgerene vi snakka med. Fra venstre: Ali Alaa, Henrik Salangi Paulsen,Daniel Berg Høvik, Anna Sofie Eriksen og fruktkurvvinner Sigve Pedersen.

Premiene til loddsalget var sponset av næringslivet, og en heldig vinner av en fruktkurv var åttendeklassingen Sigve Pedersen, som var utplassert i forbindelse med Operasjon Dagsverk. Dermed fikk også han vise internasjonal solidaritet sammen med barna, om enn på en annen måte, selv om pengene han betalte for loddene naturligvis går til Anton. Uavkortet.

Ingvild Strande (fra v.) og Linda Skårvik var blant foreldrene som møtte fram og kjøpe kaffe og kaker til inntekt for Anton på fem av Lene Greiner. Her med henholdsvis Ingvild og David på armen.knausen barnehage kaker

 

 

-Det er veldig fint av barnehagen å legge tilrette for og arrangere slikt praktisk solidaritetsarbeid. Ikke minst er det lærerikt for barna på mange måter, var deres klare dom