utklippframtidsbilde

 

 

 

 

 

 

 

Hvilke aktiviteter, opplevelser og kvaliteter ønsker du at det skal legges vekt på i utviklingen av forrentningssentrum i Kirkenes?

Det utkastet til fremtidsbilde og fasadeplan for Dr. Wesselsgate som nå er lagt ut skal bearbeides, men før dette gjøres ønsker vi å høre hva folk flest mener, og hvilke aktiviteter, opplevelser og kvaliteter folk flest ønsker skal vektlegges. 

 Borealis Arkitekter AS har laget det utkastet til fasadeplan og fremtidsbilde som for første gang ble vist under årets Kirkenesdager. Utkastet baserer seg på resultatet fra et verksted med fokus på opplevelse av og aktiviterer i gaterommet. Til dette verkstedet ble både en gruppe ressurspersoner og gårdeierne i Dr. Wessels gate invitert. se linken dr.wesselsgate verksted.pdfdr.wesselsgate+verksted.pdf.

Utkastet til Fasadeplan og Fremtidsbilde for Dr. Wessels gate vil bli ferdigstilt i løpet av høsten, men før arkitektene tar fatt på den avsluttende fasen av arbeidet, ønsker vi å høre hva folk flest mener. flyfotokirkenes.pdfflyfotokirkenes.pdfflyfotokirkenes.pdf

Under Kirkenesdagene fikk vi mange inspill, både små og store. Vi takker for alle bidrag, både de som ble gitt på vår stand  og på annet vis! De er alle sammen verdifulle for oss i det videre arbeiet med å utvikle sentrum av Kirkenes!

Vi ønsker velkommen med flere innspill i tiden som kommer, for eksemple via denne nettsiden!

Målsetningen med å legge til rette for innspill fra folk flest i den videre prosessen med forskjønning av Kirkenes sentrum,  er å sikre at tiltakene på best mulig måte vil svare på de ønsker og behov innbyggere i kommunen og besøkende har.
 
Prosjektet inkluderer både fremtidsbilde og fasadeplan for Dr. Wessels gate og for Torget.
Foreløpige prosjektdokumenter er lagt ut på linkene nedenfor:
 

eksisterende+forhold+dr.wsselsgate+plansjeB.pdf

Utkast+Fasadeplan+Nord.pdfdr.wesselsgate verksted.doc

Utkast+Fasadeplan+S%F8r.pdf

Utkast+Framtidsbilde.pdf

 
Flere dokumenter vil bli lagt ut fortløpende. 

 

Innspill kan sendes inn på e-post på skjemaet nedenfor