Man skulle nesten tro at Skaperverket hadde Idrettslekene for funksjonshemmede i tankene da Sandnesdalen og mælene like ved munningenble til. Flatta fra Hatles lavvu og mot elva er flat som ei pannekake, og i den friske vinden var det en utmerket plasss å legge en natursti.

idrettsleker for funksjonshemmede 2

 

 

NATURSTI I MOTVIND: Selv om det var frisk sønnavind i Sandnesdalen tok denne gjengne seg greit gjennom naturstien. Fra venstre: Sture Sivertsen, Wenche Dahl, turstikonsulent Hill Henriksen , Gunda Johansen og turstikonsulent Lill Hølvold

 

 

 

Med litt hjelp kom alle deltakerne, ikke minst Raymond Hallonen seg fint gjennom stien med ledsager Mathilde Jerijærvi (bildet under), og da ventet de tekniske øvelsene.

raymond hallonen og mathilde jerijærvi idrettsleker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knut Olav Sjømark var som vanlig tidlig ferdig, og fikk kastet seg skikkelig inn i boccia med mindre vindjusetringer før resten kom til.

 idrettsleker funksjonshemmede

 

 

FULL KONSENTRASJON I BOCCIA: Audun Sandbu Ryeng gjør her et godt kast, mens Signe Wesmajærvi og Pål Magne Arvola følger med.

 

 

 

 

Resulatene varierte i medvinden, men alle gjorde en innsats det står stor respekt av. Ringkastinga ble jevn i år, men også her slo forhåndsfavoritten til, selv om denne fikk fin konkurranse av ivrige deltakere.Uansett er det alltid en glede å se entusiasmen som vises når utøveren gjør et godt kast eller et godt løp for den saks skyld. Veteranen Gunda Johansen henger fremdeles med ungdommen, og hadde noen gode kast. Her svelger hun imidlertid et bomkast med et lite smil.

gunda johansen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

idrettsleker  5

 

 

 

Idrettslekene ble avsluttet med premiutdeling og kommunal bankett inne i lavvuen til Hans Hatle, der det ble servert grillmat og godt drikke. Her fikk personalet mye skryt av de sultne deltakerne.