Brukerundersøkelse i Sør-Varanger kommune Er kvaliteten god nok? Pleie- og omsorgstjenesten i Sør-Varanger kommune vil i uke 41/2011 gjennomføre en brukerundersøkelse. Deltakerne til undersøkelsen vil være mottakere av hjemmesykepleie, praktisk bistand, beboere på institusjoner og deres pårørende (kun institusjoner).

Noen tjenestemottakere vil motta undersøkelsen per post, mens andre vil få besøk av ansatte i pleie- og omsorgstjenesten som vil bistå dem i å utfylle skjemaet. De ansatte som kommer, vil være personer tjenestemottakerne ikke har daglig kontakt med. Målet med brukerundersøkelsen er å måle kvalitetstilfredsheten i vår kommune, samt synliggjøre forbedringsområder for deretter å komme med anbefalte tiltak.

Det er første gang Sør-Varanger kommune gjennomfører en slik undersøkelse og planen er at den skal bli gjennomført hvert 2.år Det er frivillig å delta i undersøkelsen, men vi oppfordrer våre tjenestemottakere til å være med for å sikre at nåværende og fremtidige tjenester er gitt etter mottakernes ønsker og behov i forhold til lover og forskrifter.