Planområdet:

Gjeldende detaljreguleringsplan for området er ”Reguleringsplan for Skytterhusfjellet, felt B2B”, PlanID: 2012003. Dette varselet gjelder igangsettelse av ny detaljreguleringsplan for området som vil erstatte gjeldende detaljreguleringsplan. Planområdet er regulert til område for konsentrert småhusbebyggelse. Innenfor planområdet er det stilt krav om detaljregulering. Gjeldende reguleringsplan åpner for en tomteutnyttelse på %-BYA = 30%. Planområdet er avgrenset som vist på vedlagt kartutsnitt, og planområdet er ca 19,7 daa.

Formålet med detaljreguleringen:

Formålet med arbeidet er å utarbeide en ny detaljregulering for tomten med de forutsetninger som ligger i områdereguleringen. Planen er vurdert i forhold til forskrift for konsekvensutredning og Sør-Varanger kommune har konkludert med at planen ikke skal konsekvensutredes. Det legges avgjørende vekt på at tiltaket er avsatt til formålet i både reguleringsplan for Skytterhusfjellet og kommuneplanens arealdel.

Forslagstiller:

Forslagstiller er Toto Utvikling AS. Stilla Utvikling AS er utførende konsulent for planleggingen.

Merknader til oppstartsmeldingen:

Merknader som har virkning eller interesse for planarbeidet kan sendes:

 

Stilla Utvikling AS         med kopi til:     Sør-Varanger kommune

Postboks 23                                         Plan og utviklingsavdelingen

0411 Oslo                                            Postboks 406

                                                           9915 Kirkenes

 

eller sendes elektronisk til:

olav@stillautvikling.no med kopi til postmottak@svk.no

Merknadene blir samlet opp og kommentert av Stilla Utvikling AS. Alle mottatte dokumenter, merknader og lignende blir sendt kommunen sammen med planforslaget.

Frist for merknader er satt til 16.02.17

Videre saksgang:

Etter at meldingsfristen er ute vil selve planforslaget bli utarbeidet for deretter å bli sendt Sør-Varanger kommune for saksbehandling. Etter førstegangsbehandling blir planen lagt ut til offentlig ettersyn. Det vil da bli anledning til å komme med merknader til planforslaget før videre politisk behandling.

 

Stilla Utvikling AS,

Olav Fåsetbru Kildal

 

Vedlegg: Kartskisse