Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Snelandia logo - kollektive reisetilbud i Fnnmark

Fra 2016 organiserer Finnmark fylkeskommune hele sitt kollektive reisetilbud under navnet "Snelandia". Alle operatører av busser, ekspressbåter og ferger i Finnmark vil operere under denne felles logoen og merkenavnet "Snelandia".

Logo Barentsdagene 2016

Barentsdagene 2016 er under planlegging. Klikk her for å følge med på hva som skjer.

Barents Spektakel 2016

Barents Spektakel har nå lansert et interessant og omfattende program for festivalen 2016, med tema "Rthinking location" som grunnlag for konserter, kunstutstillinger, seminarer og åpen debatt i Kirkenes og Nikel - i perioden 10.-14. februar 2016. (Programmet er på engelsk)  

Du er her: Forsiden | Kunngjøringer | Utfyllende retningslinjer for Sør-Varanger kommunes primærnæringsfond lagt ut på høring

kunngjøring

Utfyllende retningslinjer for Sør-Varanger kommunes primærnæringsfond lagt ut på høring

Styret i primærnæringsfondet har i møte 11.04,11 saknr 005/11, vedtatt å sende utfyllende retningslinjer for Sør-Varanger kommunes primærnæringsfond på offentlig høring

Styret i primærnæringsfondet har i møte 11.04,11 saknr 005/11, vedtatt å sende utfyllende retningslinjer for Sør-Varanger kommunes primærnæringsfond på offentlig høring. Målet med høringa er å få innspill til evnt endringer av retningslinjene.
Retningslinjene vil bli utlagt i perioden 18.04 – 15.05 på virksomhet for Plan – og byggesak og på Servicekontoret i Rådhusets 1.etasje. 

Eventuelle innspill og merknader sendes innen 15.05.11 til Sør-Varanger kommune, Virksomhet for Plan og byggesak, Postboks 406, 9915 Kirkenes.

Her er retningslinjene Vedtekter+til+prim%C3%A6rn%C3%A6ringsfondet.pdf eller du finner de på www.svk.no under planer/forskrifter/gebyrer

Virksomhetsleder for Plan-og byggesak

 

Tips en venn shareon print.png
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS