Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo for nasjonalt legevaktnummer 116117

Fra 1. september blir det lettere å huske telefonnummeret til legevakten. Da kan du ringe det sekssifrede telefonnummeret 116 117 for å komme til legevakten samme hvor i Norge du oppholder deg.

Logo tilskyddsportalen - lokale lag og foreninger

Sør-Varanger kommune abonnerer på Tilskuddsportalen slik at både kommunen selv og kommunens lokale lag og foreninger gis tilgang til portalen.

Logo Varsling24

Kommunen har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles med SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon ved viktige hendelser. NB! De som har telefonabonnement som ikke er knyttet til din hjemmeadresse, må selv registrere seg som mottaker av slike relevante meldinger på www.varslemeg.no I løpet av mars 2014 tar Sør-Varanger kommunes beredskapsorganisasjon sikte på å gjennomføre en konkret øvelse i bruk av løsningen..

Du er her: Forsiden | Kunngjøringer | Utfyllende retningslinjer for Sør-Varanger kommunes primærnæringsfond lagt ut på høring

kunngjøring

Utfyllende retningslinjer for Sør-Varanger kommunes primærnæringsfond lagt ut på høring

Styret i primærnæringsfondet har i møte 11.04,11 saknr 005/11, vedtatt å sende utfyllende retningslinjer for Sør-Varanger kommunes primærnæringsfond på offentlig høring

Styret i primærnæringsfondet har i møte 11.04,11 saknr 005/11, vedtatt å sende utfyllende retningslinjer for Sør-Varanger kommunes primærnæringsfond på offentlig høring. Målet med høringa er å få innspill til evnt endringer av retningslinjene.
Retningslinjene vil bli utlagt i perioden 18.04 – 15.05 på virksomhet for Plan – og byggesak og på Servicekontoret i Rådhusets 1.etasje. 

Eventuelle innspill og merknader sendes innen 15.05.11 til Sør-Varanger kommune, Virksomhet for Plan og byggesak, Postboks 406, 9915 Kirkenes.

Her er retningslinjene Vedtekter+til+prim%C3%A6rn%C3%A6ringsfondet.pdf eller du finner de på www.svk.no under planer/forskrifter/gebyrer

Virksomhetsleder for Plan-og byggesak

 

Tips en venn shareon print.png
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS