Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo for nasjonalt legevaktnummer 116117

Fra 1. september blir det lettere å huske telefonnummeret til legevakten. Da kan du ringe det sekssifrede telefonnummeret 116 117 for å komme til legevakten samme hvor i Norge du oppholder deg.

Logo tilskyddsportalen - lokale lag og foreninger

Sør-Varanger kommune abonnerer på Tilskuddsportalen slik at både kommunen selv og kommunens lokale lag og foreninger gis tilgang til portalen.

Logo Varsling24

Kommunen har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles med SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon ved viktige hendelser. NB! De som har telefonabonnement som ikke er knyttet til din hjemmeadresse, må selv registrere seg som mottaker av slike relevante meldinger på www.varslemeg.no I løpet av mars 2014 tar Sør-Varanger kommunes beredskapsorganisasjon sikte på å gjennomføre en konkret øvelse i bruk av løsningen..

Du er her: Forsiden | Ingen ansatte i Sør-varanger kommune er foreløpig tatt ut i streik.

24.5.2012: Brudd i meklingen mellom partene i hovedtariffoppgjøret for kommunesektoren.

Ingen ansatte i Sør-varanger kommune er foreløpig tatt ut i streik.

Meklingen mellom partene i hovedtariffoppgjøret for kommunesektoren ble avsluttet klokken 04.00 i dag. Da måtte mekler Reidun Wallevik hos Riksmekleren konstatere at det ikke var mulig å komme frem til en løsning.
Arbeidstakerorganisasjonene har varslet streik for nesten 16.000 ansatte i sektoren fra arbeidstidens begynnelse i dag, torsdag 24. mai.
Foreløpig er ikke Sør-Varanger kommune rammet direkte av situasjonen.

- Etter at det ble klart at meklingen i oppgjøret i staten ikke førte fram, var det dessverre ingen mulighet for å komme frem til en løsning i vår sektor. Det beklager vi sterkt, for vi har opplevd at vi har vært i en god prosess hele veien, sier forhandlingsleder i KS, Per Kristian Sundnes.

KS må dermed konstatere at oppgjøret ender i konflikt.

Organisasjonene leverte onsdag 16. mai lokale varsler om plassfratredelser med navnelister til kommuner, fylkeskommuner og virksomheter.
 
Følgende kommuner i Finnmark er foreløpig  tatt ut
 
Alta                   139
Berlevåg            16
Karasjok            31
Porsanger         31
Vardø                  19
Tips en venn shareon print.png
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS