Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Vi gratulerer tjenesten for funksjonshemmede med mange fine perleturer!

TFF har gjort en fantastisk innsats i jakten på perleturer. Ikke har de bare tatt mange perleturer sammen, de har i tillegg laget egne perleturer tilpasset egen tjeneste. En fantastisk tanke og ide også til oppfølging for andre kommuner. Per i dag kjenner vi ikke til noen andre tjenester eller kommuner som har gjort det sammen. Og selvfølgelig måtte dette berømmes med gaver og besøk hos ordfører og rådmann.

Vi gratulerer med mange fine perleturer og et strålende opplegg. Utdeling av T-skjorter fra Sør-Varanger kommune og sitteunderlag fra Finnmark friluftsliv.

Invitasjon til oppstartverksted for strategisk næringsplan for Sør-Varanger kommune

Vi viser til tidligere informasjon og har gleden av å invitere alle næringsaktørene i Sør-Varanger til oppstartverksted for strategisk næringsplan for Sør-Varanger 2018-2028. Oppstartmøtet vil være viktig for den videre planprosessen, og vi håper så mange som mulig har anledning til å bidra på torsdag! Neste og siste verksted vil bli gjennomført i  november.

Strategisk oppvektsplan 2018-2028

I henhold til plan- og bygningsloven § 11-12 og § 11-13 varsles det om oppstart av arbeidet med kommunedelplan «Strategisk oppvekstplan 2018-2028». Samtidig legges forslag til planprogram ut til offentlig ettersyn som vedtatt av utvalg for levekår i møte den 14.08.2017, sak 036/17.

Hva skjer?

Språk Norsk - Norwegian