Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo for nasjonalt legevaktnummer 116117

Fra 1. september blir det lettere å huske telefonnummeret til legevakten. Da kan du ringe det sekssifrede telefonnummeret 116 117 for å komme til legevakten samme hvor i Norge du oppholder deg.

Logo tilskyddsportalen - lokale lag og foreninger

Sør-Varanger kommune abonnerer på Tilskuddsportalen slik at både kommunen selv og kommunens lokale lag og foreninger gis tilgang til portalen.

Logo Varsling24

Kommunen har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles med SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon ved viktige hendelser. NB! De som har telefonabonnement som ikke er knyttet til din hjemmeadresse, må selv registrere seg som mottaker av slike relevante meldinger på www.varslemeg.no I løpet av mars 2014 tar Sør-Varanger kommunes beredskapsorganisasjon sikte på å gjennomføre en konkret øvelse i bruk av løsningen..

Du er her: Forsiden | Kunngjøringer | Åpen brenning i Sør-Varanger

Kunngjøring

Åpen brenning i Sør-Varanger

Det er tid for vårrydding i hager i Sør-Varanger. I den forbindelse vil kommunen informere om de regler som gjelder for åpen brenning og brenning i småovner.

Sør-Varanger kommune laget i 2002 en egen forskrift om åpen brenning og brenning i småovner i kommunen.  Det er i utgangspunktet forbudt å brenne bråte, bål og fyre i småovner med noen unntak som er nevnt i kommunens forskrift.

Sør-Varanger kommunes forskrift om åpen brenning og brenning i små ovner finner du her

Statens forurensningstilsyn har lagt ut en artikkel om dette på sin hjemmeside. Du kan gå inn og lese artikkelen her

 

Tips en venn shareon print.png
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS