Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo dinveiut

Vold i nære relasjoner, overgrep og voldtekt kan ramme mennesker uansett alder og kjønn. Ikke alle vet hva slags hjelp de kan få eller hvor hjelpen finnes. Mange ønsker også mer kunnskap om vold og overgrep.

Snelandia logo - kollektive reisetilbud i Fnnmark

Fra 2016 organiserer Finnmark fylkeskommune hele sitt kollektive reisetilbud under navnet "Snelandia". Alle operatører av busser, ekspressbåter og ferger i Finnmark vil operere under denne felles logoen og merkenavnet "Snelandia".

Logo for nasjonalt legevaktnummer 116117

Fra 1. september blir det lettere å huske telefonnummeret til legevakten. Da kan du ringe det sekssifrede telefonnummeret 116 117 for å komme til legevakten samme hvor i Norge du oppholder deg.

Du er her: Forsiden | Kunngjøringer | Åpen brenning i Sør-Varanger

Kunngjøring

Åpen brenning i Sør-Varanger

Det er tid for vårrydding i hager i Sør-Varanger. I den forbindelse vil kommunen informere om de regler som gjelder for åpen brenning og brenning i småovner.

Sør-Varanger kommune laget i 2002 en egen forskrift om åpen brenning og brenning i småovner i kommunen.  Det er i utgangspunktet forbudt å brenne bråte, bål og fyre i småovner med noen unntak som er nevnt i kommunens forskrift.

Sør-Varanger kommunes forskrift om åpen brenning og brenning i små ovner finner du her

Statens forurensningstilsyn har lagt ut en artikkel om dette på sin hjemmeside. Du kan gå inn og lese artikkelen her

 

Tips en venn Skriv ut
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS